Refine your search

Show results from these categories
Prime lens | wide angle
Prime lens | tele
Zoom lens | standard / allround
Zoom lens | tele
Prime lens | standard
Zoom lens | super zoom
Cine
Lensbaby

Extra filters

Can be shipped to you

We couldn't find items in United States. Perhaps you'll find these items interesting too?

Or: Choose a different area.

View results.

€10.00 /day
Extra day: €7.00
Optional delivery

SIGMA 135mm F1.8 DG HSM | ART Sony E-mount
Options/incl.: Full Frame, E-mount Sony, Lens Hood, Pouch/bag
Category: Prime lens | tele

*** Opmerking t.a.v. het afhalen: dit kan op werkdagen tussen 9.30-16.00 (op afspraak). Verzenden kan uiteraard ook. Vink dit dan aan tijdens het plaatsen van de boeking.*** Het 135mm objectief wordt vaak gezien als de eerste lens die een fotograaf aan zijn collectie objectieven toevoegt. Deze brandpuntsafstand levert een sterke compressie en dankzij haar lichtsterkte een spectaculair bokeh. Doordat axiale chromatische aberratie is geminimaliseerd, is het bokeh van de 135mm F1.8 DG HSM | Art niet alleen indrukwekkend, maar is iedere foto ook zeer fraai, contrastrijk en scherp. Dit objectief heeft alle eigenschappen om overweg te kunnen met DSLRs van 50 megapixels en hoger. De laatste innovaties op het gebied van optisch design hebben er toe geleid dit objectief een uitmuntende beeldkwaliteit levert, zelfs tot aan de hoeken. Optimale beeldkwaliteit voor ultra-hoge-megapixel DSLRs Om het beste uit DSLRs met meer dan 50 megapixels te halen, is het focus mechanisme voorzien van SIGMA’s floating system. Ongeacht de afstand ten opzichte van object, levert dit objectief topprestaties van het centrum tot aan de hoeken. Door vervorming te minimaliseren levert dit objectief onberispelijke resultaten, aanpassingen door middel van beeldbewerkingssoftware zijn niet meer nodig. Ideal voor portretten met een adembenemend bokeh Een brandpuntsafstand van 135mm geeft een schitterend compressie effect, zelfs dichtbij het onderwerp. Dankzij de telefotoring kan er een diversiteit aan dramatische perspectieven worden gerealiseerd. Het compressie effect komt goed tot haar recht bij close-ups en portretten, het aanpassen en vaststellen van de compositie is hierdoor zeer eenvoudig. De lichtsterkte van F1.8 stelt fotograven in staat het lichaam volledig vast te leggen met een indrukwekkend bokeh. Kortom, een breed scala aan compositorische mogelijkheden in handbereik. Razendsnelle autofocus De grote hypersonische motor (HSM) heeft twee grote voordelen. Er is koppel in overvloed waardoor de focusgroep een onovertroffen snelheid levert, zelfs op lagere snelheden worden stabiele prestaties gegarandeerd. De versnellingssensor stelt de positie van de lens vast, waardoor het autofocussystem reageert op wisselende belastingen op de focus groep. Dankzij het geüpdatete autofocus algoritme verloopt het scherpstellen razendsnel.

€10.00 /day
Extra day: €7.00
Optional delivery

SIGMA 50mm F1.4 DG HSM | Art Sony E-mount
Options/incl.: Full Frame, E-mount Sony, Lens Hood, Pouch/bag
Category: Zoom lens | standard / allround

*** Opmerking t.a.v. het afhalen: dit kan op werkdagen tussen 9.30-16.00 (op afspraak). Verzenden kan uiteraard ook. Vink dit dan aan tijdens het plaatsen van de boeking.*** In 2008 bracht Sigma de SIGMA 50mm F1.4 EX DG HSM uit, het lichtsterke standaardobjectief speciaal voor digitale reflexcamera’s. Destijds waren producten voor kleinbeeldcamera’s nog dominant, maar wij investeerden sterk in het creëren van een nieuwe standaard voor het 50 mm-objectief. Het objectief moest speciaal toegesneden zijn op de eigenschappen van digitale camera’s, zoals het corrigeren van de helderheid in de beeldhoeken en het verbeteren van de afbeeldingseigenschappen, niet alleen rond het scherpstelpunt, maar ook in andere delen van het beeldvlak.
De ontwikkeling van de digitale reflexcamera heeft in de afgelopen jaren geleid tot een toename in het aantal pixels. Fotografen verlangden daarom naar objectieven met superieure prestaties. In 2012 kondigde Sigma de Art-reeks aan, objectieven die ongekende expressieve prestaties leverden en die geheel voldeden aan de hogere eisen van fotografen. Het eerste objectief in de Art-reeks, de SIGMA 35mm F1.4 DG HSM [A 012], leverde ongeëvenaarde prestaties en kreeg uitstekende recensies en sleepte wereldwijd vele prijzen in de wacht. Op basis van alle opgedane inzichten en kennis die aan de basis stonden van onze Art-reeks, kondigen wij nu met gepaste trots een nieuw hoogwaardig standaardobjectief aan voor deze tijd waarin superieure beeldkwaliteit centraal staat

€10.00 /day
Extra day: €7.00
Optional delivery

135mm F1.8 DG HSM | ART CANON
Options/incl.: EF Canon, Lens Hood, Pouch/bag
Category: Prime lens | tele

Het 135mm objectief wordt vaak gezien als de eerste lens die een fotograaf aan zijn collectie objectieven toevoegt. Deze brandpuntsafstand levert een sterke compressie en dankzij haar lichtsterkte een spectaculair bokeh. Doordat axiale chromatische aberratie is geminimaliseerd, is het bokeh van de 135mm F1.8 DG HSM | Art niet alleen indrukwekkend, maar is iedere foto ook zeer fraai, contrastrijk en scherp. Dit objectief heeft alle eigenschappen om overweg te kunnen met DSLRs van 50 megapixels en hoger. De laatste innovaties op het gebied van optisch design hebben er toe geleid dit objectief een uitmuntende beeldkwaliteit levert, zelfs tot aan de hoeken. Optimale beeldkwaliteit voor ultra-hoge-megapixel DSLRs Om het beste uit DSLRs met meer dan 50 megapixels te halen, is het focus mechanisme voorzien van SIGMA’s floating system. Ongeacht de afstand ten opzichte van object, levert dit objectief topprestaties van het centrum tot aan de hoeken. Door vervorming te minimaliseren levert dit objectief onberispelijke resultaten, aanpassingen door middel van beeldbewerkingssoftware zijn niet meer nodig. Ideal voor portretten met een adembenemend bokeh Een brandpuntsafstand van 135mm geeft een schitterend compressie effect, zelfs dichtbij het onderwerp. Dankzij de telefotoring kan er een diversiteit aan dramatische perspectieven worden gerealiseerd. Het compressie effect komt goed tot haar recht bij close-ups en portretten, het aanpassen en vaststellen van de compositie is hierdoor zeer eenvoudig. De lichtsterkte van F1.8 stelt fotograven in staat het lichaam volledig vast te leggen met een indrukwekkend bokeh. Kortom, een breed scala aan compositorische mogelijkheden in handbereik. Razendsnelle autofocus De grote hypersonische motor (HSM) heeft twee grote voordelen. Er is koppel in overvloed waardoor de focusgroep een onovertroffen snelheid levert, zelfs op lagere snelheden worden stabiele prestaties gegarandeerd. De versnellingssensor stelt de positie van de lens vast, waardoor het autofocussystem reageert op wisselende belastingen op de focus groep. Dankzij het geüpdatete autofocus algoritme verloopt het scherpstellen razendsnel.

€15.00 /day
Extra day: €10.50
Optional delivery

SIGMA 100-400mm F5-6.3 DG OS HSM | Contemporary Canon
Options/incl.: Full Frame, EF Canon
Category: Zoom lens | tele

De SIGMA 100-400mm F5-6.3 DG OS HSM | Contemporary heeft het compacte formaat, het lage gewicht en de prijs-kwaliteitverhouding van een 70-300mm objectief, maar dan aangevuld met de prestaties van een 400mm. Zonder concessies te doen aan de robuuste bouw en exceptionele beeldkwaliteit van een conventionele ultra-telezoom, is SIGMA erin geslaagd om de 100 tot 400mm in een compacte behuizing te verwerken. Compact formaat met compromisloze beeldkwaliteit Tijdens het ontwikkelproces van dit objectief, heeft SIGMA zich ten doel gesteld om de hoogst haalbare beeldkwaliteit te combineren met een compact ontwerp. Vier SLD (Speciaal Laag Dispersie) glaselementen en een geoptimaliseerde kracht distributie zorgen voor minimale optische aberraties. Push/pull zoommechanisme Als toevoeging op het reguliere draai zoommechanisme, beschikt dit objectief over een push/pull zoommechanisme. Met behulp van dit push/pull zoommechanisme kan de beeldhoek zeer eenvoudig en snel worden gewijzigd. De exclusieve zonnekap is special ontworpen om eenvoudig in- en uit te zoomen, maar verhoogt daarnaast ook algehele wendbaarheid van het objectief. Telefoto met macro functionaliteit Met een minimale focusafstand van 160cm en een maximale vergrotingsratio van 1:3:8, is deze lens geschikt voor zowel close-ups als lange afstandsshots. Overige eigenschappen ? Stof- en spatwaterdichte lensvatting Aangezien de lensvatting het meest kwetsbaar is voor stof en waterdruppels, is deze ter preventie van stof en waterdruppels voorzien van een rubberen afdichtring ? Vernieuwde optische stabilisatie (OS) met exclusief algoritme Dankzij de nieuwe gyroscoop sensor en het nieuwe exclusieve algoritme, zorgt het vernieuwde OS-systeem voor een zeer stabiele en krachtige stabilisatie. De versnellingssensor detecteert trillingen in de camera, in iedere richting – horizontaal, verticaal en diagonaal. Deze technologie zorgt ervoor dat het OS-systeem het beeld zeer effectief stabiliseert, ongeacht de camera horizontaal of verticaal wordt vastgehouden.

€10.00 /day
Extra day: €7.00
Optional delivery

SIGMA 14mm F1.8 DG HSM | Art Sony E-mount
Options/incl.: Full Frame, E-mount Sony
Category: Prime lens | wide angle

*** Opmerking t.a.v. het afhalen: dit kan op werkdagen tussen 9.30-16.00 (op afspraak). Verzenden kan uiteraard ook. Vink dit dan aan tijdens het plaatsen van de boeking.*** ‘s-werelds eerste en enige F1.8 ultra-groothoek objectief* * Per februari 2017 binnen de categorie verwisselbare objectieven voor DSLRs Bij het nemen van foto’s van een sterrenhemel of andere hemelse scènes die zich in de nacht afspelen, is een lichtsterke ultra-groothoek de perfecte bondgenoot. Het vastleggen van een bewegend voorwerp gaat zeer eenvoudig door de sluitertijd aan te passen, zonder dat de ISO-gevoeligheid verhoogt moet worden. Dankzij haar fullframe dekking, 14mm ultra-groothoek brandpuntsafstand en de baanbrekende lichtsterkte van F1.8, is dit het objectief waar vele fotografen op hebben zitten wachten. Ondanks een aantal zoomobjectieven met een brandpuntsafstand vanaf 14mm beschikbaar zijn, heeft dit objectief een belangrijk voordeel: een lichtsterkte van F1.8. Met razendsnelle sluitertijden kan deze lens eenvoudig een zwerm vuurvliegjes met fraai bokeh vastleggen, gecombineerd met een uitstekende controle over de lichtstrepen. Een nieuwe dimensie in visuele beleving dankzij de 14mm ultra-groothoek en F1.8 lichtsterkte Dankzij de extreem grote beeldhoek kunnen fotografen zowel het onderwerp als de weidse achtergrond zeer eenvoudig vastleggen. Deze beeldhoek gaat ver boven het bereik van het menselijke zicht. De SIGMA 14mm F1.8 DG HSM | Art combineert de extreme scherptediepte van een ultra-groothoek met de beperkte scherptediepte van de F1.8 diafragmaopening. Het resultaat hiervan is dat het onderwerp extreem scherp is, terwijl de achtergrond een prachtig bokeh vertoont. Chromatische aberraties geminimaliseerd Drie SLD (Speciaal Laag Dispersie glas) lenselementen en vier asferische lenselementen zorgen ervoor dat transverse chromatische aberraties worden geminimaliseerd. Deze vorm van aberratie is vaak zichtbaar bij foto’s gemaakt met een ultra-groothoek objectief. Het resultaat hiervan is een uitstekende beeldkwaliteit van het centrum tot in de hoeken. Zeer groot asferisch lenselement (?80mm) De SIGMA 12-24mm F4 DG HSM | Art was SIGMA’s eerste objectief met een groot asferisch lenselement van ?80mm. Voortbouwend op dit succes is de frontlens van dit nieuwe objectief voorzien van een special gegoten asferisch lenselement. Dankzij deze technologie is SIGMA in staat geweest op s’-werelds eerste 14mm met een lichtsterkte van F1.8 op de markt te brengen. Minimale vervorming Het voorste asferische lenselement zorgt ervoor dat vervorming wordt geminimaliseerd. Dit objectief voorziet in een uitstekende perifere helderheid, wat heeft geresulteerd in een uitstekende beeldkwaliteit van het centrum tot in de hoeken. Karakteristiek bokeh Zelfs met een lichtsterkte van F1.8 is het mogelijk om met een 14mm ultra-groothoek objectief beperkte scherptediepte te realiseren. Dit is een unieke kwaliteit die uitsluitend door dit type objectieven wordt geleverd

€15.00 /day
Extra day: €10.50
Optional delivery

SIGMA 14mm F1.8 DG HSM | Canon
Options/incl.: Full Frame, EF Canon
Category: Prime lens | wide angle

‘s-werelds eerste en enige F1.8 ultra-groothoek objectief* * Per februari 2017 binnen de categorie verwisselbare objectieven voor DSLRs Bij het nemen van foto’s van een sterrenhemel of andere hemelse scènes die zich in de nacht afspelen, is een lichtsterke ultra-groothoek de perfecte bondgenoot. Het vastleggen van een bewegend voorwerp gaat zeer eenvoudig door de sluitertijd aan te passen, zonder dat de ISO-gevoeligheid verhoogt moet worden. Dankzij haar fullframe dekking, 14mm ultra-groothoek brandpuntsafstand en de baanbrekende lichtsterkte van F1.8, is dit het objectief waar vele fotografen op hebben zitten wachten. Ondanks een aantal zoomobjectieven met een brandpuntsafstand vanaf 14mm beschikbaar zijn, heeft dit objectief een belangrijk voordeel: een lichtsterkte van F1.8. Met razendsnelle sluitertijden kan deze lens eenvoudig een zwerm vuurvliegjes met fraai bokeh vastleggen, gecombineerd met een uitstekende controle over de lichtstrepen. Een nieuwe dimensie in visuele beleving dankzij de 14mm ultra-groothoek en F1.8 lichtsterkte Dankzij de extreem grote beeldhoek kunnen fotografen zowel het onderwerp als de weidse achtergrond zeer eenvoudig vastleggen. Deze beeldhoek gaat ver boven het bereik van het menselijke zicht. De SIGMA 14mm F1.8 DG HSM | Art combineert de extreme scherptediepte van een ultra-groothoek met de beperkte scherptediepte van de F1.8 diafragmaopening. Het resultaat hiervan is dat het onderwerp extreem scherp is, terwijl de achtergrond een prachtig bokeh vertoont. Chromatische aberraties geminimaliseerd Drie SLD (Speciaal Laag Dispersie glas) lenselementen en vier asferische lenselementen zorgen ervoor dat transverse chromatische aberraties worden geminimaliseerd. Deze vorm van aberratie is vaak zichtbaar bij foto’s gemaakt met een ultra-groothoek objectief. Het resultaat hiervan is een uitstekende beeldkwaliteit van het centrum tot in de hoeken. Zeer groot asferisch lenselement (?80mm) De SIGMA 12-24mm F4 DG HSM | Art was SIGMA’s eerste objectief met een groot asferisch lenselement van ?80mm. Voortbouwend op dit succes is de frontlens van dit nieuwe objectief voorzien van een special gegoten asferisch lenselement. Dankzij deze technologie is SIGMA in staat geweest op s’-werelds eerste 14mm met een lichtsterkte van F1.8 op de markt te brengen. Minimale vervorming Het voorste asferische lenselement zorgt ervoor dat vervorming wordt geminimaliseerd. Dit objectief voorziet in een uitstekende perifere helderheid, wat heeft geresulteerd in een uitstekende beeldkwaliteit van het centrum tot in de hoeken. Karakteristiek bokeh Zelfs met een lichtsterkte van F1.8 is het mogelijk om met een 14mm ultra-groothoek objectief beperkte scherptediepte te realiseren. Dit is een unieke kwaliteit die uitsluitend door dit type objectieven wordt geleverd

€15.00 /day
Extra day: €10.50
Optional delivery

SIGMA 24-70mm F2.8 DG HSM | Art Nikon
Options/incl.: Full Frame, EF Canon
Category: Zoom lens | standard / allround

Het werkpaard voor de professional Prestaties op het hoogste niveau, geoptimaliseerd voor het tijdperk van ultra-hoge-megapixel camera’s. Ontwikkeld onder de hoge kwaliteitsstandaarden van de Art-lijn Met iedere generatie SIGMA 24-70mm F2.8, zette SIGMA een stap vooruit in de tijd. In 2001 bracht SIGMA het eerste model op de markt: de SIGMA 24-70mm F2.8 EX DG ASPERHICAL DF. De nieuwe SIGMA 24-70mm F2.8 DG OS HSM | Art belichaamt de vierde generatie 24-70mm F2.8 objectieven. SIGMA is er dit keer in geslaagd om een lastig obstakel binnen het optisch ontwerp te overwinnen: het integreren van optische stabilisatie in een groot-diameter zoomobjectief. Dankzij al haar expertise op het gebied van ontwerp en productie, heeft SIGMA ervoor gezorgd dat dit nieuwe objectief voldoet aan de compromisloze eisen van de ART-lijn wat beeld- en bouwkwaliteit betreft. Dé standaard zoom, ideaal voor de hedendaagse ultra-hoge-megapixel digitale camera’s Vooraanstaande optische prestaties Drie SLD (Speciaal Laag Dispersie glas)- en vier asferische lenselementen zorgen ervoor dat optische aberraties worden geminimaliseerd. Om verzekert te zijn van een uitmuntende beeldkwaliteit – vanaf het centrum tot aan de hoeken – minimaliseert het optische systeem coma, wat ervoor zorgt dat lichtpunten niet in strepen veranderen. Daarnaast worden transverse chromatische aberraties dankzij deze elementen geminimaliseerd, deze vorm van aberraties kan namelijk niet worden gecorrigeerd door te diafragmeren. Het optisch system minimaliseert ook vervorming, wat voornamelijk zichtbaar wordt bij groothoekopnamen. Mede dankzij het optisch ontwerp worden hoogwaardige optische prestaties over het hele zoombereik gerealiseerd. Superieur bokeh Met vol-open diafragma levert dit objectief onovertroffen artistieke expressie. Het gebied in-focus is extreem scherp, terwijl er op de achtergrond een prachtig bokeh zichtbaar wordt, met slechts minimale sferische aberraties. Aangezien fotografen met dit type zoom objectieven vaak met vol-open diafragma opnames maken, heeft SIGMA zeer veel zorg besteed aan de vorm van het bokeh, met als streven een perfecte cirkelvorm. Geavanceerde asferische lens verwerkingstechnologie Asferische lenzen vereisen zeer verfijnde expertise op het gebied van ontwerp en productie van hoogwaardige lenzen. SIGMA’s eerste objectieven waarbij deze technologieën zijn toegepast zijn de SIGMA 12-24mm F4 DG HSM | Art en de SIGMA 14mm F18 DG HSM | Art, welke beide een groot asferisch frontlenselement (?80mm)bevatten. Voortbouwend op het succes van zijn voorgangers, zorgt het asferische lenselement van de SIGMA 24-70mm F2.8 DG HSM | Art voor een extreem hoge resolutie. Vergeleken met de randen van het lenselement is het glas in het centrum vele malen dikker. Het element heeft deze onconventionele vorm te danken aan de geavanceerde productietechnologieën. Bovendien bewerkt SIGMA het oppervlak van dit asferische lenselement met ultra-precieze toleranties, gemeten in honderdsten van een micrometer. Het extreem fijne lensoppervlak van de SIGMA 24-70mm F2.8 DG HSM | Art levert een zeer naturel en egaal bokeh, zonder de zichtbare ringen die kenmerkend zijn voor een asferische lens. Succes gegarandeerd dankzij de OS functionaliteit en de nieuwe HSM Het geavanceerde optische stabilisatie system (OS) levert krachtige prestaties en is ontworpen voor diverse situaties De nieuwste hypersonice motor (HSM) levert 1.3 keer meer torsie vergeleken met haar voorgangers, hierdoor levert dit objectief zeer stabiele scherpstelprestaties, zelfs bij lagere snelheden. * Gebaseerd op de CIPA richtlijn. Gemeten op telebereik op een camera met een 35mm beeldsensor. Overige eigenschappen Stof- en spatwaterdichte lensvatting Aangezien de lensvatting het meest kwetsbaar is voor stof en waterdruppels, is deze ter preventie van stof en waterdruppels voorzien van een rubberen afdichtring. Daarnaast is het voorste lenselement voorzien van een olie- en waterafstotende coating, waardoor het objectief uitstekend presteert in de regen of onder andere uitdagende weeromstandigheden

€10.00 /day
Extra day: €7.00
Optional delivery

TAMRON SP 45mm F/1.8 Di VC USD | Canon
Options/incl.: Full Frame, APS-C, EF Canon
Category: Prime lens | standard

De Tamron SP 45mm F/1.8 Di VC USD is een veelzijdig inzetbaar standaardobjectief. Geschikt voor situaties waarbij het op een maximale beeldkwaliteit aankomt. Vooruitstrevend, optisch design en het gebruik van speciale glaselementen, waaronder asferische lenzen en LD-glazen, onderscheiden dit buitengewone objectief. Net als de Tamron SP 35mm, heeft de Tamron SP 45mm F/1.8 Di VC USD de unieke ingebouwde Tamron VC-beeldstabilisatie. De minimale scherpstelafstand van 29 cm (1:3,4) is voor een standaardobjectief uniek en extreem kort. De meest universeel toepasbare brandpuntafstand is 45mm. Het geeft een perspectief dat het beste overeenkomt met datgene wat we met het oog zien. Ons oog is in staat om bij weinig licht nog steeds goed en scherp te zien. De Tamron SP 45mm F/1.8 Di VC USD geeft bij gebruik van de volle lensopening F/1.8 een uitstekende beeldkwaliteit met een maximale compensatie van aberraties. De negen afgeronde diafragmabladen zorgen voor een zeer fraaie bokeh en gecombineerd met F/1.8 maakt dit het mogelijk om een onderwerp geheel los te maken van een zachte onscherpe achtergrond. De Tamron eBand coating zorgt voor een sterke correctie van ghosting en flare, zodat zelfs opnamen met de zon in beeld geen probleem zijn. De Tamron SP 45mm F/1.8 Di VC USD is ook perfect uitgerust voor het fotograferen onder slechte weersomstandigheden. De fluorine coating stoot vocht en vuil af en de vijf afdichtingen maken het binnendringen van vocht zo goed als onmogelijk. De snelle en stille Tamron USD scherpstelling zorgt ervoor dat geen enkel fotomoment gemist wordt door razendsnel de afstand in te stellen. Op een APS-C sensor camera is dit objectief te gebruiken als een zeer fraai 67,5mm lichtsterk portretobjectief. Kenmerken: - Minimale scherpstelafstand: 29 cm - Filterdiameter: 67mm - Lengte: 89,2 mm - Gewicht: 520 g

€10.00 /day
Extra day: €7.00
Optional delivery

TAMRON 70-210 mm F/4.0 Di VC USD | Nikon
Options/incl.: APS-C, Full Frame, F mount Nikon
Category: Zoom lens | tele

De Tamron 70-210mm F/4.0 Di VC USD is een compacte telezoom voor Full-Frame en APS-C DSLR camera’s. Voorzien van drie LD (Low Disperion) lenselementen om chromatische aberraties te corrigeren tijdens het fotograferen voor heldere, scherpe beelden aan de randen van het beeld. geniet van de ultra-zachte bokeh wanneer er van dichtbij wordt gefotografeerd. Deze lichtgewicht en compacte telezoom is ideaal voor op reis want de uitrusting kan licht gehouden worden terwijl de fotomogelijkheden aanzienlijk worden uitbreidt. Dit Tamron objectief levert uitzonderlijke optische prestaties over het gehele zoombereik en heeft een unieke maximale afbeeldingsmaatstaf van 1:3.1, de hoogste in zijn klasse. Het ontwerp bevat een intern zoom mechanisme, dat een solide mechanische constructie garandeert voor een duurzaam en betrouwbaar gebruik. Het interne zoom mechanismme behoudt zijn zwaartepunt tijdens het fotograferen, voor stabiele prestaties Met de handmatige scherpstel-override kunnen fijne handmatige aanpassingen gemaakt worden zonder dat men van scherpstelmodus hoeft te wisselen. De minimale scherpstelafstand bedraagt 95 cm. De Tamron 70-210mm F/4 Di VC USD is tevens voorzien van een Dual MPU (Micro-Processing Unit) ontwerp, dat zorgt voor snelle en zeer nauwkeurige AF prestaties. De DUAL MPU zorgt voor een krachtige en specifieke aansturing van de Tamron VC beeldstabilisatie, voor een flexibel en universeel gebruik onder diverse omstandigheden to wel 4 stops. Daarnaast zorgt de Tamron fluorine coating en de vochtwerende constructie voor een betrouwbaar gebruik onder de meest uiteenlopende weersomstandigheden. Kenmerken: - Minimale scherpstelafstand: 0,95 m - Filterdiameter: 67 mm - Lengte: 170,4 mm - Gewicht: 850 g

€25.00 /day
Extra day: €18.00
Optional delivery

XEEN 24 mm T1.5 FF Cine | Canon EF
Options/incl.: APS-C, Full Frame, EF Canon
Category: Cine

De XEEN 24mm T1.5 FF Cine is een groothoekobjectief met een beeldhoek van 84.1 graden en heeft een extra hoog oplossend vermogen voor ultra-high definition 4K+ videoproducties De minimale scherpstelafstand is 25 cm tot oneindig. Bij gebruik van een Super 35 sensor geeft de 24mm een 36mm, een brandpuntsafstand die gewoonlijk gebruikt wordt in een verscheidenheid van hedendaagse film- en videoproducties. XEEN objectieven zijn overigens ook te gebruiken met Full-Frame, APS-C, APS-H en MFT camera’s. De duurzame metalen body beschermd bij intensief gebruik en de uniforme lengte en diameter zorgen voor een snel en eenvoudig gebruik in een Matte Box. Zowel de scherpstel- als diafragmaslag is extra lang uitgevoerd voor een zo nauwkeurig mogelijke verstelling. Daarnaast is de XEEN 24mm T1.5 voorzien van Multi-Nano-coatings die zorgen voor een maximale beeldkwaliteit door het minimaliseren van lensflare en ghosting. Het T1.5 diafragma is een ander belangrijk kenmerk. XEEN objectieven leveren een betrouwbare hoge kwaliteit videobeelden met een hoog contrast en indrukwekkende kleuren, zelfs onder minder-dan-optimale lichtomstandigheden. De XEEN X-coating technologie maakt dit hoge niveau van detail en afwezigheid van reflecties mogelijk. Het grote diafragma en het 11 bladig diafragma creëert verder een aangenaam bokeh-effect voor een filmische look. Kenmerken: - Minimale scherpstelafstand: 25 cm - Filterdiameter: geen filter - Lengte: 117,6 mm - Gewicht: 1180 g

€18.00 /day
Extra day: €13.00
Optional delivery

ZEISS Batis 18 mm F2.8 | Sony E-Mount
Options/incl.: Full Frame, E-mount Sony
Category: Prime lens | wide angle

De ZEISS Batis 2.8/18 is het supergroothoekobjectief voor een nieuw tijdperk met automatische scherpstelling en werkt perfect met elke Full-Frame mirrorless camera uit de Sony E-mount serie, zoals de Sony A7 of Sony A9. Voorzien van een erg grote beeldhoek en snelle autofocus in combinatie met bescherming tegen stof en waterdruppels voor betrouwbare fotografie in alle weersomstandigheden, is dit het ideale Full-Frame objectief voor landschaps-, astro- en architectuurfotografie. Voor het ontwerp van het autofocus-systeem is een buitengewoon nauwkeurige verschuiving van bepaalde objectiefgroepen noodzakelijk. Het scherpstellingssysteem van de ZEISS Batis 2.8/18 is ontworpen voor een robuust en soepel autofocusmechanisme met de best mogelijke beeldvormingsprestatie. Het innovatieve OLED-scherm laat de afstand en velddiepte zien, zodat u het scherpstelbereik altijd perfect kunt instellen voor uw creatieve foto's. Het resultaat: foto's waar u versteld van staat. De uiterst grote beeldhoek van dit supergroothoekobjectief is perfect voor creatieve opnames met ongebruikelijke perspectieven. Rijke verzadiging en levendige kleuren zijn van groot belang voor een blijvende indruk. Het strooilicht binnen een optisch systeem resulteert echter in een verlichting van het beeld dat met name zichtbaar is in de schaduw. Dit reduceert het beeldcontrast, met als resultaat dat een gebrek aan contrast en onscherpte ontstaat. Om dit te voorkomen, combineert ZEISS diverse specifiek ontwikkelde technologieën om de ongewenste effecten van strooilicht te verminderen. Kenmerken: - Minimale scherpstelafstand: 25 cm - Filterdiameter: 77 mm - Lengte: 95 mm - Gewicht: 330 g

€14.00 /day
Extra day: €10.00
Optional delivery

ZEISS Loxia 35 mm F2.0 | Sony E-mount
Options/incl.: Full Frame, E-mount Sony
Category: Prime lens | wide angle

De ZEISS Loxia 2/35 is licht, onopvallend en terughoudend. Dat zijn de eigenschappen die dit handmatig scherp te stellen groothoekobjectief zo speciaal maken. De ZEISS Loxia 2/35 is eigenlijk de perfecte verhalenverteller. Het optisch ontwerp is speciaal ontworpen voor hoge resolutie Full-Frame mirrorless camera sensoren uit de Sony E-mount serie, zoals de Sony A7 of Sony A9. De ZEISS Loxia 2/35 biedt een bredere groothoek. En is daarmee keuze nummer één om een motief in zijn omgeving te tonen of personen in de context te plaatsen. Bijvoorbeeld voor reportage- of straatfotografie. Voor dit genre fotografie, is het daarom de belangrijkste brandpuntsafstand binnen een compact camerasysteem. Dramatische perspectieven en een beeld vanuit buitengewone beeldhoeken, de ZEISS Loxia 2/35 objectieven opent nieuwe mogelijkheden voor de compositie. Vertekening zou de compositie verstoren omdat rechte lijnen, waarvan het beeld niet door het beeld midden loopt, een gekromde vorm zouden weergeven. Dit vervelende effect wordt grotendeels en overeenkomstig gecompenseerd op basis van het uitgebreide optische. Tegelijk verschaft de compactheid van de ZEISS Loxia 2/35 u een zekere onafhankelijkheid en discretie bij het fotograferen. En de handmatige focus geeft u alle creatieve vrijheid om uw verhaal op uw manier te vertellen en vorm te geven. U geniet van alle voordelen van de geavanceerde Sony mirrorless, Full-Frame camera's en de creatieve mogelijkheden van 'traditionele' fotografie met handmatig scherpstellen. De ZEISS Loxia 2/35 biedt u alles wat u nodig heeft voor hoogkwalitatieve video-opnames. De unieke traploze aanpassing van het diafragma, de-clicked, is hier slechts één uitstekend voorbeeld van. Bij videotoepassingen kan zo een onverwacht optredend belichtingsverschil bij het draaien van de camera traploos worden gecompenseerd. Deze functie is ook te gebruiken met andere videosystemen die op basis van hun gunstige aansluitformaat geschikt zijn als adapter. Kenmerken: - Minimale scherpstelafstand: 30 cm - Filterdiameter: 52 mm - Lengte: 66 mm - Gewicht: 340 g

€12.00 /day
Extra day: €9.00
Optional delivery

ZEISS Loxia 50 mm F2.0 | Sony E-mount
Options/incl.: Full Frame, E-mount Sony
Category: Prime lens | standard

De ZEISS Loxia 2/50 is compact, extreem flexibel en licht. Dat zijn de eigenschappen die dit handmatig scherp te stellen standaard objectief zo speciaal maken. Het optisch ontwerp is speciaal ontworpen voor hoge resolutie Full-Frame mirrorless camera sensoren uit de Sony E-mount serie, zoals de Sony A7 of Sony A9. De ZEISS Loxia 2/50 overtuigt in de meest uiteenlopende toepassingsgebieden. Straatfotografie, landschappen, portretten of spontane ontdekkingen, dit objectief is de ideale metgezel voor fotografische en filmische verkenningen. Een 50 mm objectief was voor de beroemde fotograaf Henri Cartier Bresson de favoriete brandpuntsafstand. Op een kleinbeeldcamera komt dit overeen met het gezichtsveld van het menselijk oog, wat resulteert in een zeer natuurlijk perspectief. Geniet van de buitengewone gebruiksvriendelijkheid van een nauwkeurige handmatige scherpstelling, waarmee u alle creatieve vrijheid zelf in de hand heeft. Het met de hand scherpstellen van een objectief betekent het controleren van het beeldresultaat met uw vingertoppen. Een goed ergonomisch ontwerp maakt zeker het verschil. De ZEISS Loxia 2/50 excelleert door de ruime scherpstelslag die nauwkeurig scherpstellen mogelijk maakt. Veranderingen zijn onmiddellijk zichtbaar in de zoeker. Het hoogwaardige scherpstelmechanisme beweegt soepel zonder speling en ondersteunt zo ook de intuïtieve interactie met de sluiter. De nauwkeurige gravering in meters en 'feet', en de scherptediepteschaal bieden aanvullende ondersteuning voor het scherpstellen met de hand. U geniet van alle voordelen van de geavanceerde Sony mirrorless, Full-Frame camera's en de creatieve mogelijkheden van 'traditionele' fotografie met handmatig scherpstellen. De ZEISS Loxia 2/50 biedt u alles wat u nodig heeft voor hoogkwalitatieve video-opnames. De unieke traploze aanpassing van het diafragma, de-clicked, is hier slechts één uitstekend voorbeeld van. Bij videotoepassingen kan zo een onverwacht optredend belichtingsverschil bij het draaien van de camera traploos worden gecompenseerd. Deze functie is ook te gebruiken met andere videosystemen die op basis van hun gunstige aansluitformaat geschikt zijn als adapter. Kenmerken: - Minimale scherpstelafstand: 45 cm - Filterdiameter: 52 mm - Lengte: 66 mm - Gewicht: 320 g

€5.00 /day
Extra day: €4.00
Optional delivery

Lensbaby Trio 28 mm F3.5 | Micro 4/3
Options/incl.: Micro Four Thirds (M4/3), Micro Four Thirds (M4/3)
Category: Lensbaby

De Lensbaby Trio 28 is een uniek handmatig scherp te stellen objectief speciaal voor mirrorless camera’s. Gemak ontmoet creativiteit in een compact 3-in-1 ontwerp. De Lensbaby Trio 28 is speciaal beschikt over drie selectieve scherpte Lensbaby Optics in één compacte roterende body. Door simpelweg aan de knop te draaien, schakel je tussen Lensbaby's meest populairste optische effecten van de: Twist, Velvet of Sweet. Twist is een echt Petzval optisch ontwerp en geeft een groot scherp centraal gebied van scherpte omringd door een kronkelende en wervelende bokeh. Velvet geeft een scherp, maar ook dromerig, middengedeelte met een delicate gloed van hoek tot hoek. Sweet zorgt voor een scherpe "sweet spot" in het midden, omringd door een geleidelijk toenemende vervaging naar de randen van het beeld. De groothoekige 28mm brandpuntsafstand, de kleine afmetingen en het lage gewicht, passend bij de mirrorless camera’s, maken de Lensbaby Trio 28 tot het ideale objectief voor elk creatieve foto avontuur. De Trio 28 stelt fotografen in staat om "live" hun visie vorm te geven, tijdens het moment van de opname, door de onbeperkte creatieve mogelijkheden van dit objectief. Kenmerken Trio 28: - Handmatig scheprstellen - 3 verschillende Lensbaby effecten: Twist, Velvet en Sweet - Maximale diafragma opening: F/3.5 - Filtermaat: 46mm - Lengte: 69,9 mm - Gewicht: 138,9 g