Ontdek wat Gear Clubs precies zijn

Op Gearbooker is het ook mogelijk om je eigen Gear Club te beginnen. Dit is al sinds enige tijd zo, maar nog niet iedereen lijkt te weten wat ze er precies mee kunnen. Hoog tijd dus om het nog even goed toe te lichten!

Voor je eigen club…

Samen met bijvoorbeeld je collega’s, vrienden, mede-studenten of vakgenoten kun je een Gear Club starten. Je zou het kunnen vergelijken met een Facebookgroep. Binnen deze club is het nog gemakkelijker om je gear uit te wisselen met anderen.

Dus stel, je bent student bij de Fotovakschool Rotterdam (die heeft er een), of je bent aangesloten bij bijvoorbeeld de Facebookcommunity Videomattie (ook die heeft er een), dan kun je je daarvoor aanmelden. Je geniet dan nog steeds van alle voordelen van Gearbooker, zoals de verzekering, en kunt eenvoudig gear uitwisselen met mensen die je vaak toch al kent. Eigenlijk is dat dus nog wat beter dan eenvoudigweg van je klasgenoot iets lenen, want dan ben je vaak niet (meer) verzekerd.

Beheer leden en wissel berichten uit binnen de club

Iedere Gear Club heeft een clubbaas (die de club is gestart), die ook direct beheerder is. Bovendien kan een beheerder andere mensen ook beheerder of moderator maken. Deze personen bepalen wie er lid mag worden.

Ook kun je binnen de club conversaties starten, zo kun je bijvoorbeeld vragen wie welke gear te huur heeft, of andere zaken aankondigen aan de leden.

Start zelf een club

Natuurlijk kun je ook zelf een club starten: je nodigt dan anderen uit via e-mail, die deze uitnodiging dan kunnen accepteren. Met nieuwe gehuurde gear kun je vervolgens veel leuke nieuwe dingen proberen. En volgens ons, zal dat je zeker creatiever maken.

Kort samengevat

  • Iedere gebruiker kan een Gear Club starten
  • Iedere gebruiker kan zich aanmelden bij een bestaande Gear Club
  • Krijg inzage in elkaars apparatuur
  • Wissel deze nog makkelijker met elkaar uit

Apparatuur nodig? Huur het in onze community van 40.000+ makers.
This is default text for notification bar