Vimeo Staff Pick worden? Zo werkt dat!

Als je wilt dat je video door veel mensen wordt gezien en je wilt dat deze wordt gezien door mensen die in de filmindustrie werken, dan helpt het enorm om een Staff Pick worden op Vimeo. Staff Picks zijn een manier voor Vimeo om artistieke erkenning te geven aan bepaalde video’s. Het gevolg is dat deze video’s veel gezien worden en door gebruikers aan hun vrienden en volgers worden aanbevolen. Het is een belangrijke manier voor Vimeo om inhoud van hoge kwaliteit te promoten, en het kan je video helpen meer views en likes te krijgen.

Dit betekent dat ze in meer zoekopdrachten verschijnen en meer kans hebben om gezien te worden door kijkers. Het helpt ook om de video’s te promoten bij een breder publiek. De voordelen van het hebben van een Vimeo Staff Pick zijn duidelijk, en het is iets waar je naar moet streven als je wilt dat je video’s succesvol zijn.

Wat is Vimeo?

Als je op zoek bent naar een videohostingsite die zowel hoogwaardige als gebruiksvriendelijke tools biedt, hoeft je niet verder te zoeken dan Vimeo. Met meer dan 200 miljoen unieke maandelijkse bezoekers is deze site een van de meest populaire opties als het gaat om het maken en delen van video’s. Hier is alles wat je moet weten om als Staff Pick op Vimeo te kunnen worden gekozen.

Allereerst: als je dat nog niet hebt gedaan, maak dan een account aan op Vimeo. Zodra je een account heeft, log je in en klik je op de knop “Een video maken” op de startpagina. Je krijgt een paar verschillende opties te zien voor het maken van je video, maar we gaan ons concentreren op twee hoofdgebieden: inhoud en lay-out.

Als het op inhoud aankomt, moet je nadenken over wat voor soort video je wilt maken. Voor kersverse filmmakers kan het maken van korte films een geweldige manier zijn om ervaring op te doen en de basisprincipes van videoproductie te leren. Welk type video je ook kiest om te maken, zorg ervoor dat het goed geschreven en professioneel bewerkt is.

Wat is Vimeo Staff Pick en waarom maakt het uit?

Vimeo Staff Pick is een functie op Vimeo die geselecteerde video’s een voorkeursbehandeling geeft op de site. Dit betekent dat ze een hogere rotatie hebben en beter zichtbaar zijn voor gebruikers. Het kan een video een voordeel geven als het gaat om bekeken, gedeeld en ontdekt te worden door andere gebruikers.

Waarom is het belangrijk? Vimeo Staff Pick kan een video een voorsprong geven als het gaat om gezien, gedeeld en ontdekt te worden door andere Vimeo-gebruikers. Het kan helpen een video populairder te maken en meer grip te krijgen. Dit kan leiden tot meer kijkers en een betere zichtbaarheid voor de videomaker.

Tips en trucs om te worden geselecteerd als Vimeo Staff Pick

De beste manier om een ​Staff Pick op Vimeo te krijgen is door hoogwaardige en boeiende video’s te uploaden die de Vimeo-community aanspreken. Als je een video hebt die goed is geproduceerd, een sterk verhaal heeft en de aandacht van je publiek trekt, kan deze worden gekozen als Staff Pick. Het selectieproces van Vimeo is gebaseerd op een aantal factoren, waaronder de kwaliteit van de video, de betrokkenheid bij kijkers en de algehele aantrekkingskracht. Zorg er dus voor dat je video’s geweldig zijn en wees creatief met je marketingstrategie om je te onderscheiden van de rest!

Dus al met al: er zijn eigenlijk een paar dingen die je kunt doen om ervoor te zorgen dat je video waarschijnlijker wordt geselecteerd als een Staff Pick op Vimeo:

  • Zorg ervoor dat jouw video goed is geproduceerd, met beeldmateriaal en audio van hoge kwaliteit.
  • Zorg ervoor dat je video interessant en boeiend is, met een goed verhaal of een goede boodschap.
  • En tot slot, zorg ervoor dat je video goed is bewerkt en gemakkelijk te bekijken is.

Vind camera gear

Heb je als filmmaker materiaal nodig? Huur camera gear zoals cinema cameras, lenzen en andere apparatuur op ons platform

HUUR CAMERA APPARATUUR

Wat zijn de vereisten voor een succesvolle indiening?

Als je jouw werk in aanmerking wilt laten komen voor Vimeo Staff Picks, moet je het volgende weten:

– Je video moet minimaal 2 minuten lang zijn

– Het moet originele inhoud zijn (geen gestolen beeldmateriaal, enz.)
– De video moet een creatief of interessant concept hebben
– Het moet zijn opgenomen in HD- of 4K-resolutie

Elk nieuw lid op Vimeo wordt automatisch aangemeld om Vimeo’s Staff Picks channel te volgen , dat dagelijks door hun Curation Team wordt bijgewerkt. Er is geen formeel indieningsproces om een Staff Pick te worden op Vimeo, en de video van elke maker kan mogelijk worden gekozen – dus het is niet nodig om een ​​betaald Plus member of iets dergelijks te zijn om als Staff Pick te worden gekozen of een Staff Pick badge te verkrijgen.

Zijn er kosten verbonden aan het verschijnen op Vimeo?

Er zijn geen kosten verbonden aan het geselecteerd kunnen worden op Vimeo als Staff Pick.

Hoe vergroot je je kansen?

Als je naam wilt maken op het videodeelplatform, Vimeo, is er geen betere manier dan een Staff Pick te worden. Staff Picks zijn populaire inzendingen die een strenger beoordelingsproces doorlopen dan reguliere inzendingen, dus als je wilt dat je video’s opvallen en door een breder publiek worden gezien, is het de beste keuze om een Staff Pick te maken. Ga als volgt aan de slag:

1. Upload je beste inhoud – Als je goed beeldmateriaal hebt waar je gepassioneerd over bent, zorg er dan voor dat je het uploadt naar Vimeo. Kwaliteit eerst, gevolgd door kwantiteit – daar kijken we naar bij het beoordelen en beoordelen van video’s.

2. Word lid van de community – Als onderdeel van de Vimeo-community kun je in contact komen met andere filmmakers en advies en tips delen. Door lid te worden van de community bouw je relaties op met reviewers en vergroot je uiteindelijk je kansen om geselecteerd te worden als Staff Pick.

3. Bied kwaliteit boven kwantiteit – Hoewel het geweldig is om veel inhoud op je account te hebben, richt je bij het indienen van je video’s niet alleen op kwantiteit. We willen video’s van hoge kwaliteit die anderen inspireren en je talent laten zien.

MOVE from Rick Mereki.

Laatste woorden: wat moet je in je video opnemen

Wanneer je je content naar Vimeo verzendt, moet je de richtlijnen volgen die worden beschreven in hun blogpost, “Hoe wordt je een Staff Pick”. Zorg er daarnaast voor dat je het volgende opneemt:

  • Titel: De hoofdtitel van je video moet een pakkend woord of een korte zin zijn die duidelijk beschrijft waar je video over gaat.
  • Beschrijving: een korte beschrijving van je video die kijkers een beter idee geeft van wat ze gaan bekijken.
  • Tags: voeg tags toe die betrekking hebben op het onderwerp van je video, zodat kijkers deze gemakkelijker kunnen vinden.
  • Privacybeleid: voeg een privacybeleid toe zodat kijkers weten hoe je video zal worden gebruikt en wie deze kan zien.

Als onafhankelijke filmmaker is het essentieel om online sterk aanwezig te zijn. Een manier om dit te bereiken is door als Staff Pick te worden verkozen op Vimeo, ’s werelds grootste platform voor het delen van video’s. Door op de Staff Picks-pagina van Vimeo te verschijnen, wordt je gezien als een geloofwaardige en betrouwbare filmmaker. Dit geeft je kijkers het vertrouwen dat ze je kunnen vertrouwen met alle informatie of video’s die je uploadt.

Last but not least: als ambitieuze filmmaker heb je zeker apparatuur nodig om je volgende productie of project nog beter te maken dan je vorige. Kijk voor elk

Last but not least: als ambitieuze filmmaker heb je zeker apparatuur nodig om je volgende productie of project nog beter te maken dan je vorige. Kijk voor een camera, lens, gimbal of andere filmapparatuur in de community van onze makers. Je kunt film gear huren van andere makers om je heen!

Apparatuur nodig? Huur het in onze community van 40.000+ makers.
This is default text for notification bar