Utopix laat creators nieuwe opdrachten vinden

Vandaag presenteren we je het platform van onze vrienden bij Utopix: Utopix is ​​een platform dat fotografen en videografen altijd en overal ter wereld nieuwe contracten met prestigieuze klanten helpt binnenhalen.

Op zoek naar nieuwe klanten? Utopix helpt je!

Hoeveel creators willen niet meer tijd besteden aan leuke uitdagende projecten zonder je zorgen te hoeven maken over het vinden van toekomstige klanten?

Het Utopix-platform is gebaseerd op een heel eenvoudige aanname: fotografen en videografen zijn ten eerste kunstenaars en hun energie zou gericht moeten zijn op waar ze goed in zijn, het creëren van geweldige content. 

Via haar platform stelt Utopix klanten in staat om overal ter wereld leveranciers te vinden die hen het beste kunnen helpen bij het realiseren van hun project (evenementverslaggeving, portretfotografie, foodfotografie …) en fotografen en videografen kunnen gemakkelijk nieuwe opdrachten krijgen. 

Hoe word ik lid van Utopix?

Utopix-aanbieder worden is volledig gratis, maar staat alleen open voor professionele fotografen en videografen. Het betekent dat je officieel dient te zijn geregistreerd als professional in het land waar je woont, maar ook dat je een digitaal portfolio kunt laten zien bij het aanmelden op Utopix.

MELD JE AAN OP UTOPIX 

Zodra je aanmelding is goedgekeurd door het Utopix-team, kun je jouw online portfolio op het platform maken en in aanmerking komen voor aanmelding voor nieuwe beschikbare opdrachten.

Wat voor soort shoots kan ik vinden?

Het principe van Utopix is ​​gebaseerd op ‘specialiteiten’ en ‘locaties’. Met andere woorden, je ontvangt alleen voorstellen die het beste passen bij jouw locatie en de specialiteiten die jij in jouw Utopix portfolio hebt aangeleverd. Klinkt goed toch?  

Vervolgens zal Utopix de fotografen of videografen die het beste bij het project passen voorstellen aan de opdrachtgevers. Het is altijd de opdrachtgever die de selectie maakt met welke professional ze kiezen om de opdracht mee uit te voeren.

Tip: vul je Utopix profiel zoveel mogelijk in om het verschil te maken met opdrachtgevers en word zo sneller geselecteerd! 

Geen opdracht, geen kosten

Het beste van alles is dat het Utopix-platform 100% gratis is voor fotografen en videografen, zolang je geen opdracht krijgt. Er is dus enkel financieel risico om Utopix-lid te worden.

Wanneer je een opdrachtvoorstel ontvangt, geeft het platform duidelijk de onderhandelde prijs aan voor het uitvoeren van het project of vraagt ​​jou om een ​​offerte in te dienen. Op basis van de offerte wordt er een te betalen commissie bepaald.

Je bent volledig vrij om een ​​opdracht te accepteren of te weigeren en je houdt je totale vrijheid op opdrachten uit te (blijven) voeren naast de opdrachten die je op Utopix doet. Zodra je de voor de opdracht geschoten foto’s of video’s hebt aangeleverd, ontvang je van Utopix binnen 30 werkdagen de uitbetaling. Zo simpel is het!

Dus… Waar wacht je nog op om jouw Utopix avontuur te starten ?

Apparatuur nodig? Huur het in onze community van 40.000+ makers.
This is default text for notification bar