Deel jouw fotografiekennis via PICSMENTOR

Het toenemende gebruik en de stijgende populariteit van fotografieplatforms zoals bijvoorbeeld Instagram met een miljard actieve maandelijkse gebruikers zorgen er mede voor dat fotografie een heuse upgrade krijgt en een van de meest gebruikte vormen van hedendaagse communicatie vormt. Beelden zijn tegenwoordig overal. In elke broekzak past tegenwoordig een camera. Mensen bekijken elke dag tientallen zo niet honderden beelden, of het nu gaat om social media, je favoriete nieuwsfeed of televisie. Iedereen maakt foto’s om te communiceren in hun dagelijks leven.

Je kan een professional zijn die hiermee zijn geld verdient of een gepassioneerde fotoliefhebber.
Je zou graag de ware kunst van fotografie ervaren of enkel je mooie​ poké bowl d​elen met je volgers ? In beide gevallen wil je toch de mooiste foto’s uit je camera halen en zal je toch een basiskennis fotografie nodig hebben.

THE PHOTO ACADEMY​ – een platform dat fotografie-opleidingen biedt voor het grote publiek – kan je met bovenstaande uitdagingen helpen.

Langs de andere kant is fotografie in het algemeen en het beroep van fotograaf de afgelopen 10 jaar sterk onderhevig aan veranderingen. Waar voorheen een fotograaf zijn brood kon verdienen met één enkele specialiteit
(bv. modefotograaf of huwelijksfotograaf), is het nu duidelijk dat fotografen hun activiteiten moeten bijstellen.

Deze tendens wordt onder meer gezien bij de honderden freelance fotografen waarmee ​THE PHOTO ACADEMY​ samenwerkt; ze jongleren met verschillende jobs, geven fotografiecursussen, hebben een ander hoofdberoep of werken als fotograaf in bijberoep. In de praktijk leidt dit vaak tot wrijving en irritatie met betrekking tot organisatie, klantenbeheer, marketing en betalingen.

THE PHOTO ACADEMY​ wilt hierop inspelen en geeft fotografen de kans om activiteiten, workshops en unieke foto-ervaringen aan te bieden via een innovatieve oplossing, namelijk PICSMENTOR: platform voor foto-en videografen.

Je kan op basis van affiniteit en locatie jouw ideale mentor selecteren of inschrijven voor een online fotografie cursus. Als professioneel of bekwame amateurfotograaf jouw activiteiten aanbieden op PICSMENTOR​ betekent een extra bron van inkomsten.

Wat houdt het platform precies in?

PICSMENTOR​ vergemakkelijkt de lancering van jouw activiteiten en biedt 2 opties aan:

1. Basiscursussen aanbieden

Je kan als fotograaf de gerenommeerde pedagogisch ondersteunende​ ​basiscursussen​ ​van THE PHOTO ACADEMY ​aanbieden​ ​waarmee je meteen aan de slag kunt, deze inhouden zijn volledig uitgeschreven en bevatten alle nodige beeldmateriaal en studiepunten. Ideaal wanneer je geen voorbereidingstijd hebt of gebruik wilt maken van onze complete en gestructureerde cursussen.

2. Foto-ervaringen aanbieden

Anderzijds kan je je eigen unieke cursus aanbieden onder de vorm van een ​fotografische ervaring​. Hier ben je volledig vrij in keuze van onderwerp, aantal deelnemers, niveau, locatie, prijs, enz. Voorbeelden hiervan zijn ​‘Workshop foodfotografie met homemade lunch” of een ​‘De Essentials van Boudoir Fotografie’.

Maak gratis jouw account aanen krijg toegang tot al onze functies :

Volledige vrijheid​ in soort activiteit, prijs, aantal deelnemers, locatie.

Automatisch en gesynchroniseerd beheer​ van jouw beschikbaarheid

Een potentieel eindeloze reeks mogelijke ​activiteiten​ die zich richten op​ jouw specifieke fotografische vaardigheden​, visie op de meest karakteristieke of bijzondere plekken in je stad.
Mogelijkheid om ​privélessen​ aan te bieden die samen met jouw deelnemers ontworpen worden.

20 verschillende educatieve cursussen​ – (incl lesmateriaal en instructies voor studenten), die al getest en goedgekeurd zijn door onze partner THE PHOTO ACADEMY, variërend van beginners-fotografie tot gevorderden, artistieke ontwikkeling en postproductie. Hiermee kan je meteen aan de slag, waar en wanneer je maar wilt.

Een geëngageerd marketing team​ dat steeds mogelijkheden zoekt. Zo is er de mogelijkheid dat deelnemers een aantal van de voorgestelde activiteiten kunnen reserveren op andere boekingsplatformen waar wij mee samenwerken zoals Tripadvisor, Expedia of Musement.

Support​ bij het creëren, beheren en promoten van je activiteiten.

Aandacht voor alle ​suggesties van de Mentors​ : Het platform evolueert constant in de richting van jouw behoeften – en niet andersom !

Verdienmodel​ : Wij halen onze winst enkel uit de verkopen op het platform en nemen 15%. Jij bent verzekerd van jouw inkomsten door de automatische uitbetaling.

Herken jij jezelf in onderstaande punten ?

1. Wil je jouw passie voor fotografie, favoriete locaties en culturele kennis delen Of wil je jouw educatief potentieel ontdekken met het geven van fotografie cursussen of gepersonaliseerde activiteiten?

2. Voel je mensen goed aan en beschik je over pedagogische vaardigheden?

3. Ben je klaar met de organisatorische wirwar en het zoeken naar klanten en wil je dit overlaten aan een geëngageerd marketingteam?

Sluit je dan aan bij PICSMENTOR !

Apparatuur nodig? Huur het in onze community van 40.000+ makers.
This is default text for notification bar