“Ik heb mijn gear alweer terugverdiend”

In deze blog maken we kennis met Jelle, één van onze actieve verhuurders. Jelle is een echte allround ondernemer en doet van alles. Van presentatieklussen, tot online marketing, tot spreker op events, vlogger en ja, zelfs vóór de camera: ook niet onverdienstelijk als acteur in commercials en TV-formats. Op Gearbooker verhuurt hij apparatuur die hij lang niet dagelijks nodig heeft. We zijn benieuwd naar z’n verhaal.

“Mijn apparatuur gebruik ik normaalgesproken voor mijn werk. Voornamelijk als ik het zelf gebruik om te filmen, maar ook wel eens voor presentaties; ik maak instructievideo’s, vooral binnen het vakgebied marketing. Dankzij Gearbooker kan ik apparatuur verhuren die normaal gesproken stil ligt op de plank. Sterker nog; sommige items heb ik zo ongeveer alweer terugverdiend puur met de verhuur op Gearbooker!”

Unieke gear

Jelle vindt verhuren op Gearbooker erg interessant en vooral als het gaat om items die je elders niet zo makkelijk te huur vindt. “Unieke gear doet het goed in de verhuur”. Gevraagd naar de motieven waarom hij zijn spullen verhuurd, geeft Jelle aan:

“Zo kan ik mensen helpen die naar bepaalde apparatuur op zoek zijn en ja, het levert mij ook nog eens iets op. Dat is voor mij natuurlijk interessant. De apparatuur die ik verhuur; dat zijn bijvoorbeeld een autocue voor je iPad en een Mevo, een kleine maar slimme streamingcamera speciaal voor events. Nee, die hebben ze niet bij reguliere verhuurbedrijven.”

Profiel verificatie en reviews

Bij het ontvangen van een huurverzoek let Jelle op hoe een profiel eruit ziet en of de huurder zijn account geverifieerd heeft. Het is fijn dat Gearbooker al het nodige vraagt aan huurders en dat werk dus al voor een verhuurder uit handen neemt. Het aanleveren van een kopie van het ID-bewijs is verplicht en natuurlijk gewoon telefoonnummer, email en dergelijke. “En als het soms nog niet helemaal in orde is, dan vraag ik de huurder om dat alsnog even te doen.” Het gaat overigens altijd prima, ik heb nooit besloten om vervolgens niet te verhuren.Wat ook helpt is het review systeem van Gearbooker. “Niet dat al mijn huurders al reviews hebben, soms hebben ze pas net een account aangemaakt en huren ze voor het eerst.”

Apparatuur nodig? Huur het in onze community van 40.000+ makers.
This is default text for notification bar